default-image

Έτοιμος για Βέροια ο Ντουρμάζ

Ποδόσφαιρο
Έτοιμος για Βέροια ο Ντουρμάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος με τη Βέροια τον Ντουρμάζ, αλλά όχι και τον Καμπιάσο.

Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, αλλά έμεινε εκτός αποστολής προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τον κρίσιμο αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ την ερχόμενη Τετάρτη στο «Καραϊσκάκης».

Αντίθετα, ο Σουηδός εξτρέμ επιστρέφει στην αποστολή, ενώ στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα βρίσκεται και ο Γιαννιώτας, ο οποίος ξεχώρισε στο λίγο που έπαιξε κόντρα στον Πλατανιά.

Πάντως, στη Βέροια ο Πορτογάλος τεχνικός θα επαναφέρει τις βασικές του επιλογές, σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε στο ματς Κυπέλλου. Αναμένεται λοιπόν να ξεκινήσουν οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Σεμπά, Πάρντο και Ιντέγε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς στη Βέροια: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβτις, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

Στη σημερινή προπόνηση ο Τσόρι έκανε θεραπεία, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Μανιάτης. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Κολοβός, κάνοντας θεραπεία και ατομικό, ενώ ανεβάζει ρυθμό ο Φουστέρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News