default-image

Πυρά μεταξύ Αυγενάκη – Ηγουμενίδη για το δρόμο της Μεσαράς (Ηχητικό)

Κρήτη
Πυρά μεταξύ Αυγενάκη – Ηγουμενίδη για το δρόμο της Μεσαράς (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε έντονο ύφος η αντιπαράθεση των βουλευτών Νίκου Ηγουμενίδη - Λευτέρη Αυγενάκη για την πορεία του έργου του δρόμου Ηράκλειο - Μεσαρά, μέσω του Ράδιο 9,84 μετά και την απάντηση του γ.γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ  Παναγιώτη Κορκολή σε παρέμβαση του Λ.Αυγενάκη στην οποία αναφέρει: ''Δεδομένων των σημαντικών εμπλοκών που ανέκυψαν προηγούμενα αλλά και κατά το στάδιο της δημοπράτησης, ο χρόνος ολοκλήρωσης της κατασκευής του έργου υπερβαίνει την ημερομηνία λήξης της επιλεξιμότητας του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Κατά συνέπεια, και στο βαθμό που δε δύναται να συνεχιστεί η συγχρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ 2014-2020, θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια άμεσης συμβασιοποίησης και έναρξης των εργασιών, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η επιβάρυνση του εθνικού σκέλους του ΠΔΕ για την ολοκλήρωση του έργου μετά την 31/12/2015.

Για την αδιαφορία των υπουργών της κυβέρνησης κάνει λόγο ο βουλευτής της ΝΔ. Υπάρχει η πολιτική βούληση για τα συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου, ανταπαντά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News