Ειδήσεις

Ομαδικές επισκέψεις στα σχολεία του Ηρακλείου από την ΕΛΜΕ

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ηρακλείου κατόπιν συνεννόησης με το διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οργανώνει επισκέψεις ενημέρωσης σε όλα τα σχολεία του νομού Ηρακλείου. Οι ενημερώσεις θα διοργανώνονται σε ομάδες σχολείων για να καλυφθούν όλα τα σχολεία του νομού και θα υλοποιούνται στις 12 το μεσημέρι.

Πιο αναλυτικά: «Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Ηρακλείου, μετά από συνεννόηση με το Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οργανώνει ομαδικές επισκέψεις ενημέρωσης σε όλα τα σχολεία του νομού.

Οι παραπάνω ενημερώσεις θα διοργανώνονται σε ομάδες σχολείων για να καλυφθούν όλα τα σχολεία του νομού και θα υλοποιούνται στις 12 το μεσημέρι.

-Ομάδα Γυμνασίων Λυκείων ΕΠΑΛ Μεσσαράς: Δευτέρα 2/11 στο ΓΕΛ Μοιρών

-Ομάδα Γυμνασίων Λυκείων Περιοχής Αρχανών Αστερουσίων: Τετάρτη 4/11 ΓΕΛ Αρκαλοχωρίου

-ΕΠΑΛ Πόλης: Πέμπτη 5/11 6ο ΕΠΑΛ

-Λύκεια Γυμνάσια πόλης: Δευτέρα 9/11 2ο ΓΕΛ

-Γυμνάσια Λύκεια δήμου Χερσονήσου: Τετάρτη 11/11 ΓΕΛ Χερσονήσου

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, καλεί τους Δ/ντες των σχολείων να διευκολύνουν την πραγματοποίηση των παραπάνω συνεδριάσεων κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να συγκεντρώνονται, οι συνάδελφοι των σχολείων που έχουν επιλεγεί, στις 12 το μεσημέρι για ενημέρωση - συζήτηση.

Σημειώνουμε ότι μετά από συνάντηση του Δ.Σ. με τον Δ/ντη Β'/θμιας Εκπ/σης κ. Καλουδάκη, έχουμε εξασφαλίσει σχετική προφορική άδεια ώστε να συμμετάσχουν όλοι οι συνάδελφοι των συγκεκριμένων σχολείων».

Σχόλια