Ειδήσεις

Stonetech Gonianakis: Μία πραγματική εξαγωγική δύναμη

Η κυριαρχία στην ελληνική αγορά δεν είναι αρκετή για τη STONETECH GONIANAKIS, την κρητική εταιρεία που έχει ανοίξει εδώ και πολύ καιρό τα φτερά της στο εξωτερικό και έχει εδραιωθεί ως μια πραγματική εξαγωγική δύναμη, κατορθώνοντας να επιτύχει μια ταχύτατη ανάπτυξη στις διεθνείς αγορές.

Η εταιρεία, στο πλαίσιο των διεθνών της δραστηριοτήτων, του ξεκάθαρου εξαγωγικού προσανατολισμού και της εξωστρέφειάς της, συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη σημαντικότερη έκθεση μαρμάρου στον κόσμο, τη Marmomacc 2015, στη Verona της Ιταλίας, ξεχωρίζοντας αποφασιστικά μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν, ενώ την ίδια στιγμή ολοκληρώνει σημαντικά έργα στο εξωτερικό, σφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό την παρουσία της στη διεθνή αγορά μαρμάρου.

Η STONETECH GONIANAKIS ανέδειξε για άλλη μια φορά την αξία και τη μοναδικότητα του ελληνικού μαρμάρου και εξασφάλισε διθυραμβικά σχόλια από τους επαγγελματίες που επισκέφτηκαν την έκθεση.

Παράλληλα η κρητική εταιρεία τα τελευταία 3 χρόνια αναπτύσσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, με αποκλειστικές συνεργασίες σε ΗΠΑ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία και Κίνα και με πολλά και σημαντικά έργα στο ενεργητικό της.

Μεταξύ των πλέον αξιοσημείωτων έργων στο portfolio της εταιρείας είναι το Κέντρο Υγείας και Αποκατάστασης Naufar στο Κατάρ, τα νέα κτίρια του Συλλόγου Κρητών Ομόνοιας στη Νέα Υόρκη και πολλά άλλα αξιοσημείωτα έργα σε όλο τον κόσμο.

Μέσα στα τρία χρόνια της εξαγωγικής της δραστηριότητας έχει καταφέρει να πραγματοποιεί εξαγωγές σε 25 χώρες στην παγκόσμια αγορά, καθιστάμενη με τον τρόπο αυτό μια πραγματική εξαγωγική δύναμη με μεγάλη προοπτική για το μέλλον της ίδιας αλλά και της τοπικής οικονομίας την οποία με κάθε τρόπο στηρίζει.

Σχόλια