default-image

Δανδουλάκης για -6: Να καταργηθεί το αυτοδιοίκητο

Αθλητισμός
Δανδουλάκης για -6: Να καταργηθεί το αυτοδιοίκητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν ξέρω αν δικαιωθεί ή όχι ο ΟΦΗ, αλλά αυτό το αυτοδιοίκητο έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην απόδοση δίκαιων αποφάσεων και πρέπει να καταργηθεί», δήλωσε στο ράδιο 98.4 ο δημοσιογράφος Μανόλης Δανδουλάκης, που πήρε μέρος στη σύσκεψη του ΟΦΗ για το θέμα των -6 βαθμών, εκπροσωπώντας τον βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ Μανόλη Συντιχάκη.

«Είναι μια περίπτωση που ο ΟΦΗ θα πρέπει να αγωνισθεί με όλους τους πρόσφορους τρόπους για να διεκδικήσει το δίκιο του. Γιατί έτσι που χρησιμοποιούν στην ΕΠΟ το αυτοδιοίκητο, είναι ικανοί να μην επικυρώσουν την ποινή, μόνο αν ο ΟΦΗ χάσει την άνοδο. Το έλεγαν μάλιστα και οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη. Έτσι λειτουργεί το ποδοσφαιρικό σύστημα και παράγει αδικίες και ανισότητες».

Ο έμπειρος συνάδελφος και υποψήφιος βουλευτής στις δύο τελευταίες εκλογές, παρατήρησε ότι η πολιτική στήριξη δεν αποτελεί εγγύηση για το προσδοκώμενο αποτέλεσμα, αφού μπορεί να είναι υπέρ του ΟΦΗ οι βουλευτές του Ηρακλείου, αλλά την ίδια ώρα βουλευτές από συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, μάχονται για την παραμονή των -6 για να επωφεληθεί… το ποδόσφαιρο της Ρόδου!

«Ο ΟΦΗ ξέρει να αγωνίζεται και να κερδίζει» είπε ακόμη ο Μανόλης Δανδουλάκης, επικαλούμενος της νωπές διεκδικήσεις του παρελθόντος.

«Το πρόβλημα» επανέλαβε, «είναι το αυτοδιοίκητο που από τότε που άρχισε να ισχύει, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι δυνατόν να μην μπορείς να προσφύγεις στα πολιτικά δικαστήρια, γιατί έχεις σαν ομάδα την απειλή της αποβολής από πρωτάθλημα;» .

Για να καταλήξει: «Ο ΟΦΗ πρέπει να το παλέψει με όλους τους τρόπους, και πρώτα αγωνιστικά στο γήπεδο, γιατί η αγωνιστική επιτυχία, δυναμώνει όλες τις άλλες πρωτοβουλίες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News