default-image

Ημερίδα για το βιοτουρισμό στον Άγιο Νικόλαο

Πολιτισμός
Ημερίδα για το βιοτουρισμό στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00-15:00, στον Άγιο Νικόλαο και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Λασιθίου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα Βιοτουρισμός - Λασίθι, κοιτίδα έμπνευσης για ένα όραμα αρμονικής ανάπτυξης».

Ακολουθεί η πρόσκληση: Σας προσκαλούμε σε ημερίδα της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής, με θέμα «Βιοτουρισμός - Λασίθι, κοιτίδα έμπνευσης για ένα όραμα αρμονικής ανάπτυξης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00-15:00. Η ημερίδα θα διεξαχθεί στo πλαίσιo υλοποίησης ευρωπαϊκού έργου Leader με τίτλο «Βιοτουρισμός και Ανάδειξη της περιοχής παρέμβασης LEADER Λασιθίου», το οποίο έχει στόχο την προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Λασιθίου που σχετίζονται με την ξεχωριστή ταυτότητα του τόπου.

Θα προβληθεί το Λασίθι ως ιδιαίτερος βιοτουριστικός προορισμός, διαμέσου του πολιτισμού και των άλλων συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής. Τα θέματα της εκδήλωσης περιλαμβάνουν τον βιοτουρισμό από την πλευρά της ανάπτυξης, της αντιστροφής της ανεργίας, της προβολής του πολιτισμού και της βιοποικιλότητας της Κρήτης, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν, το ευ ζήν, την παράδοση και την φιλοξενία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News