default-image

Λουκέτο στο Δήμο Ιεράπετρας στις 29/10 λόγω συλλαλητηρίου

Κρήτη
Λουκέτο στο Δήμο Ιεράπετρας στις 29/10 λόγω συλλαλητηρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλειστές θα παραμείνουν οι δημοτικές και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, σύμφωνα με ανακοίνωση.

Όπως τονίζεται, «ο Δήμος Ιεράπετρας συμμετέχει και στηρίζει τη διασυλλογική προσπάθεια των Αγροτικών Συλλόγων του νησιού με αφορμή τα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση για τον αγροτικό τομέα.

Ενόψει του παγκρήτιου συλλαλητηρίου των αγροτών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 στο Ηράκλειο, οι δημοτικές υπηρεσίες και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας θα παραμείνουν κλειστές την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015 προκειμένου να δώσουμε όλοι ένα δυνατό "παρών" στη μεγάλη παγκρήτια κινητοποίηση.

Η μαζική αντίδραση ενάντια στα μέτρα που αποτελούν ταφόπλακα για τον πρωτογενή τομέα και ειδικά για τους αγροτικούς δήμους, όπως η Ιεράπετρα, και η ενεργή συμμετοχή στο παγκρήτιο συλλαλητήριο είναι υποχρέωση όλων μας. Υποστηρίζοντας την προσπάθεια ο Δήμος Ιεράπετρας θα διαθέσει λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρήσουν το πρωί της Πέμπτης από την πλατεία Κανουπάκη έξω από το Δημαρχείο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News