default-image

Ο Αλέξανδρος Αβρανάς "εγκληματεί" με τον Τζιμ Κάρεϊ

Πολιτισμός
Ο Αλέξανδρος Αβρανάς "εγκληματεί" με τον Τζιμ Κάρεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βραβευμένος με ασημένιο Λέοντα για το «Miss Violence» Αλέξανδρος Αβρανάς, είναι ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει το «True Crimes» με πρωταγωνιστικό δίδυμο-έκπληξη τον Τζιμ Κάρεϊ και τη μούσα του Λαρς φον Τρίερ, Σαρλότ Γκενσμπούρ.

Αν και για τον ρόλο του Κάρεϊ φημολογούταν ο Κρίστοφ Βαλτς, ο ηθοποιός-λάστιχο φαίνεται ξανά έτοιμος να αλλάξει υποκριτική χροιά και να δοκιμαστεί σε αναπάντεχους ρόλους όπως είχε επαναλάβει στο παρελθόν με την «Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού» του Μισέλ Γκοντρί.

Η φιλόδοξη παραγωγή του «True Crimes» βασίζεται σε σενάριο του Τζέρεμι Μπροκ («Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκοτίας»), ο οποίος εμπνεύστηκε την ιστορία από ένα άρθρο του New Yorker. 

To άρθρο «True Crimes - A post murder mystery», αναφερόταν στη δολοφονία του Ντάριους Γιανιζέφσκι, διευθυντή διαφημιστικής εταιρείας, το σώμα του οποίου ξεβράστηκε στον ποταμό Όντερ της Πολωνίας τον Δεκέμβριο του 2000. 

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης ήταν πως η δολοφονία του Γιανιζέφσκι παρουσίαζε ανατριχιαστικές ομοιότητες με ένα αστυνομικό μυθιστόρημα το οποίο κυκλοφόρησε μετά τα γεγονότα.

Το «True Crimes» θα είναι η τρίτη σκηνοθετική δουλειά του Αβρανά μετά τα «Without» και «Miss Violence» και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν αρχές Νοεμβρίου στην Κρακοβία.

Πηγή: cinemag.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News