default-image

Συγκρότηση Νομαρχιακού Πολιτικού Συμβουλίου ΛΑΕ

Κρήτη
Συγκρότηση Νομαρχιακού Πολιτικού Συμβουλίου ΛΑΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνεδρίασή του στις 26 Οκτωβρίου, το νέο νομαρχιακό συμβούλιο της ΛΑΕ Ηρακλείου εξέλεξε 9μελή γραμματεία και παράλληλα αποφάσισε να στηρίξει τον αγώνα των αγροτών, που θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στις 19 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα: «Συνεδρίασε χθες, 26 Οκτωβρίου σε πλήρη σύνθεση το νέο Νομαρχιακό Συμβούλιο Ηρακλείου της Λαϊκής Ενότητας και αφού συγκροτήθηκε σε σώμα, εξέλεξε 9 μελή γραμματεία αποτελούμενη από τους σφους Ανδρέα Αναστασάκη, Αντώνη Αντωνόπουλο, Γιώργο Κριαράκη, Γιάννη Λεβέντη, Στέφανο Λιβέρη, Γιώργο Ματθαιάκη, Γιάννη Νιράκη, Δήμο Ουρανό Και Νίκο Παπακανάκη.

Το Ν.Π.Σ. Ηρακλείου της ΛΑΕ αποφάσισε να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και να καλέσει όλους τους αγρότες του ν. Ηρακλείου να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο που διοργανώνει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο η επιτροπή αγώνα για την απόσυρση των εξοντωτικών φορολογικών και ασφαλιστικών μέτρων που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να ψηφισθεί από τη Βουλή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News