Ειδήσεις

Στα έργα του Κεραμουτσίου ο Κώστας Μαμουλάκης

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, βρέθηκε στο Κεραμούτσι προκειμένου να επιθεωρήσει τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον Ι. Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης και στον Ι. Ν. της Παναγίας

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με ανακοίνωση: «Στα έργα που πραγματοποιεί η Δημοτική Αρχή στο Κεραμούτσι, βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας τις εργασίες στον Ι. Ν. Κωνσταντίνου και Ελένης και στον Ι. Ν. της Παναγίας.

Πρόκειται για στοχευμένες παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, που αφορούν σε πλακοστρώσεις με φυσική πέτρα των περίβολων των ναών και των πλατειών, καλλωπισμό των περιβαλλόντων εξωτερικών χώρων, αλλά και στη τσιμεντόστρωση του δρόμου μήκους 1 περίπου χιλιομέτρου, που οδηγεί από το κέντρο του οικισμού προς την έξοδο του Κεραμουτσίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Με μικρές και στοχευμένες παρεμβάσεις στο Κεραμούτσι, αποσκοπούμε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, στη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητάς τους, αλλά και στην ανάδειξη των ιστορικών Ναών του οικισμού. Πρόκειται για έργα που καλύπτουν πάγια αιτήματα των κατοίκων και των φορέων του πανέμορφου Κεραμουτσίου και που με την ολοκλήρωσή τους, θα συμβάλλουν στην γενικότερη προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για ισόρροπη ανάπτυξη κάθε οικισμού του Δήμου μας.

Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική βοήθειά του και σε αυτή την παρέμβαση, στον Περιφερειακό Σύμβουλο Λάμπρο Βαμβακά, την Πρόεδρο του οικισμού Πόπη Θραψανιωτάκη, τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στο να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Το Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Α. Σαλούστρος, Γ. Βαλτζάκης και Χ. Κουτσογιάννης, η Πρόεδρος του οικισμού Π. Θραψανιωτάκη και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου Ρ. Παπαδάκη»

Σχόλια