Ειδήσεις

Μονόδρομος ένα τμήμα της Λ. Πλαστήρα για μία εβδομάδα

Στα πλαίσια ανάπλασης βασικών οδών, θα γίνει μονοδρόμηση ενός τμήματος της Λ. Πλαστήρα για μία εβδομάδα από 26 Οκτωβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 , προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες στην περιοχή αυτή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Το Τμήμα Κυκλοφορίας και Συγκοινωνιών του Δήμου Ηρακλείου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Ανάπλαση των Βασικών Οδών Πρόσβασης και του Περιβάλλοντα Χώρου του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου» θα γίνει προσωρινή μονοδρόμηση ενός τμήματος της Λ. Πλαστήρα για μία εβδομάδα, προκειμένου να προχωρήσουν οι εργασίες στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εν λόγω εγκεκριμένη (δόθηκε η έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου με αριθμό απόφασης: 581/2015) πρόταση της αναδόχου κοινοπραξίας για τις ανάγκες εκτέλεσης των εργασιών ανάπλασης στο τμήμα της Καινούργιας Πόρτας, προβλέπεται η πλήρης μονοδρόμηση της Λ. Πλαστήρα, στο τμήμα από τον κυκλικό κόμβο του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου έως την οδό Έβανς με κατεύθυνση των οχημάτων από το Κομμένο Μπεντένι προς την οδό Έβανς (άνοδος) για διάστημα μίας (1) εβδομάδας από σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που καθοριζόσουν τις πορείες των οχημάτων, να οδηγούν προσεκτικά και να μην σταθμεύουν τα οχήματα τους στα συγκεκριμένα σημεία προκειμένου να διευκολύνουν την κυκλοφορία».

Σχόλια