default-image

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ... η πρώτη ηρακλειώτικη μάχη!

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ... η πρώτη ηρακλειώτικη μάχη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H πρώτη ηρακλειώτικη μάχη της Γ' Εθνικής διεξάγεται σήμερα στις 15:00 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» εκεί όπου ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Κρουσώνα.

Ο γηπεδούχος ΟΦΗ ολοκλήρωσε χτες την προετοιμασία του και ο Νίκος Γκουλής έχει καλέσει όλους τους παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο, προκειμένου να ανακοινώσει την 11άδα και το ποιοι θα συμπληρώσουν την 18άδα, μην υπολογίζοντας μόνο στον τραυματία Πατινιώτη.

Στο στρατόπεδο του ΟΦΗ επικρατεί αποφασιστικότητα και ο Νίκος Γκουλής έχει ζητήσει από τους παίκτες να είναι το ίδιο πειθαρχημένοι και σοβαροί, όπως στα προηγούμενα ματς.

Ιδιαίτερα θα είναι τα συναισθήματα για τον προπονητή της ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα Ράικο Γιάνγιανιν, καθώς επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Γεντί Κουλέ», σε ένα γήπεδο που έγραψε μεγάλη ιστορία με τη φανέλα του ΟΦΗ στα μέσα της δεκαετίας του '80.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχτεί χωρίς τους τραυματίες Χίζι και Μαραθιανό κόντρα στον ΟΦΗ, σε μια αναμέτρηση ιστορικής σημασίας για το σωματείο του Κρουσώνα, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε επίσημο αγώνα.

Η αναμέτρηση θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από την KΡΗΤΗ TV, όπως και όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΟΦΗ.  Το παιχνίδι θα μεταδίδεται παράλληλα από τα κανάλια του ΟΤΕ TV όπου προβάλλεται το πρόγραμμα της "ΚΡΗΤΗ TV", όπως και με livestreaming από το σάιτ  www.cretetv.gr. Χορηγός της τηλεοπτικής μετάδοσης είναι η ΕΚΟ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News