default-image

Η επιστροφή Γιάνγιανιν στο "Γεντί Κουλέ"

Ποδόσφαιρο
Η επιστροφή Γιάνγιανιν στο "Γεντί Κουλέ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερα θα είναι τα συναισθήματα για τον προπονητή της ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα Ράικο Γιάνγιανιν, καθώς αύριο επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Γεντί Κουλέ», σε ένα γήπεδο που έγραψε μεγάλη ιστορία με τη φανέλα του ΟΦΗ στα μέσα της δεκαετίας του '80.

Σε δήλωσή του ενόψει του αγώνα, ο κ. Γιάνγιανιν τόνισε: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι επειδή ο ΟΦΗ βρίσκεται στην Γ' Εθνική και σίγουρα πριν μερικά χρόνια κανείς δεν θα το περίμενε. Ο ΟΦΗ είναι το φαβορί στην αναμέτρηση όμως κι εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί γιατί χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στη φωτογραφία από το παρελθόν με την ομάδα του ΟΦΗ, ο Ράικο Γιάνγιανιν δίπλα στον νυν προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Γκουλή και τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Βλαστό, με τους οποίους αύριο θα είναι αντίπαλος για 90 λεπτά…

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχτεί χωρίς τους τραυματίες Χίζι και Μαραθιανό κόντρα στον ΟΦΗ, σε μια αναμέτρηση ιστορικής σημασίας για το σωματείο του Κρουσώνα, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες σε επίσημο αγώνα.

Η προετοιμασία της κρουσανιώτικης ομάδας ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί, με τον Ράικο Γιάνγιανιν να επιλέγει την αποστολή την οποία απαρτίζουν οι: Αγγελάκης, Κουρουπάκης, Στρατηγάκης, Τσοχαταρίδης, Σκούφος, Καλεμάκης, Κανδυλάκης, Καρυπίδης, Νηστικάκης, Ανωγειανάκης, Μανιδάκης, Σαβελίδης, Σούρσος, Μπάμπης, Ρομπάκης, Ποντίκαλης, Πήλιος, Γιαννακάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News