default-image

Βρέθηκε νεκρή η γυναίκα που αγνοείτο λόγω κακοκαιρίας

Ελλάδα
Βρέθηκε νεκρή η γυναίκα που αγνοείτο λόγω κακοκαιρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι φόβοι για την τύχη της 43χρονης γυναίκας που αγνοείτο από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όταν το αυτοκίνητό της, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στο Καματερό. Το αυτοκίνητό της είχε βρεθεί, όχι, όμως, και η άτυχη γυναίκα.

Νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου, περαστικοί από τη Φρεαττύδα του Πειραιά είδαν στην πλαζ Παρασκευά τη σορό μίας νεκρής γυναίκας. Αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές, με δυνάμεις τόσο της Αστυνομίας, όσο και της Πυροσβεστικής να καταφτάνουν στο σημείο, ούτως ώστε να ερευνήσουν το χώρο.

Άντρες της Πυροσβεστικής ανέσυραν τη σορό της άγνωστης ως εκείνη τη στιγμή γυναίκας. Λίγη ώρα μετά έφτασε στο σημείο ο σύζυγός της, Αντώνης Παρασκευόπουλος, ο οποίος αναγνώρισε τη γυναίκα του. Η σορός της διακομίστηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, για νεκροψία-νεκροτομή.

Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας

Το ρέμα της Εασχατιάς, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας, οδηγεί στην κοίτη του Κηφισού. Πιθανότατα έσβησε η μηχανή του αυτοκινήτου και η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο, το ορμητικό νερό πιθανολογείται πως την παρέσυρε, για να γραφτεί έτσι η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News