default-image

Πρόστιμα για τρεις στη Σούπερ Λίγκα

Ποδόσφαιρο
Πρόστιμα για τρεις στη Σούπερ Λίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χρηματικά πρόστιμα τιμωρήθηκαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ηρακλής για τα όσα ανέφεραν τα φύλλα αγώνα των παιχνιδιών που έδωσαν οι παραπάνω ομάδες στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 7ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 3592/15/1899997 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/31/1/4-λστ΄Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ17, 5η αγωνιστική

Α) Λεβαδειακός (Κ17), Αθ.Σωτηρόπουλο (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του κ. Αθ. Σωτηρόπουλου: επιβάλλει στην ομάδα Λεβαδειακός Κ-17 την χρηματική ποινή των πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Σωτηρόπουλο α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News