default-image

Απρόοπτο με Σάκοτα στην ΑΕΚ

Μπάσκετ
Απρόοπτο με Σάκοτα στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μια περίοδο… αναζήτησης και το κλίμα γίνεται πιο περίεργο με τους συχνούς τραυματισμούς, με τελευταίο «θύμα» τον Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της Ένωσης ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και δεν έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση του ΟΑΚΑ. Η συμμετοχή στο αυριανό ματς με τα Τρίκαλα κρίνεται αμφίβολη και ουσιαστικά θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Παράλληλα, ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει ακόμη έναν «μπελά» με τον Έντιν Άτιτς. Ο νεαρός Βόσνιος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του πόδι. Το γεγονός προκάλεσε αρχικά ένα μίνι σοκ, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι καθησυχαστικοί με την κατάστασή του και αναμένεται να βγει ακριβής εκτίμηση τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται πως εκτός είναι σταθερά ο Δημήτρης Κατσίβελης, στον οποίο ο Σάκοτα στηρίζει πολλά στην «μεταμόρφωση» της ομάδας του.

Ο Νίκος Δημητρίου, συνεργάτης του Σάκοτα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ δήλωσε για το αυριανό ματς με τα Τρίκαλα: «Παρά τις επικείμενες απουσίες θεωρώ, ότι πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για μια καλή εμφάνιση και νίκη επί των Τρικάλων. Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει να βελτιώσουμε αισθητά την εικόνα μας σε σχέση με την αναμέτρηση με την Γαλατασαράι, αλλά και σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις μας γενικότερα.

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν με δύο νίκες σε δύο αγώνες το Πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια ομάδα, που τρέχει στον αιφνιδιασμό. Έχει μια ισορροπία σε όλους τους τομείς. Έχει πετύχει και μια σπουδαία νίκη μέσα στην Αμαλιάδα επί του Κοροίβου. Έρχονται στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος. Κι αυτό, ξέρετε, ενίοτε μεγεθύνει τις ικανότητες του αντιπάλου. Πρέπει να μπούμε από την αρχή δυνατά στον αγώνα και να προσπαθήσουμε να τον «τελειώσουμε» όσο το δυνατόν συντομότερα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News