default-image

"Δεν τους σέβομαι…"

Ποδόσφαιρο
"Δεν τους σέβομαι…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο… χτύπησε και πάλι. Το ποδόσφαιρο, έτσι, και ο αγώνας με την Γουέστ Χαμ πέρασαν σε δεύτερη μοίρα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του έμπειρου τεχνικού, που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα ξανά πάνω του.

Ο Πορτογάλος, που εμφανίστηκε σε δύο διαφορετικά video να σπρώχνει δύο πιτσιρικάδες που τον «τραβούσαν» με το κινητό τους, τα... έβαλε με τα ΜΜΕ και είπε στους δημοσιογράφους: «Δεν θα βγάλετε από μένα ούτε ωραίους ούτε αστείους τίτλους. Θα συμπεριφερθώ στα αφεντικά σας όπως μου συμπεριφέρονται: χωρίς σεβασμό. Δεν μιλάω για το ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο είμαι έτοιμος να δεχθώ όποια κριτική θέλετε, ακόμα και την πιο ηλίθια. Στην προσωπική μου ζωή δεν μου αρέσει να βγάζετε τέτοια ηλίθια περιστατικά.»

Αφού... ηρέμησε λίγο ο Special one, μίλησε και για την Γουέστ Χαμ: «Τα πράγματα είναι απλά. Δείτε τη βαθμολογία, δείτε που είναι αυτοί (σ.σ. 4η θέση) και που είμαστε εμείς (σ.σ. 12οι). Δεν φοβόμαστε να χάσουμε παιχνίδια στην Premier League. Η νίκη επί της Άστον Βίλα ήταν καλό αποτέλεσμα, το ίδιο και η ισοπαλία με την Ντιναμό.»

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Τσέλσι διάβασε την παρακάτω ανακοίνωση του συλλόγου σχετικά με το θέμα: «Έπεσαν στην αντίληψή μας δύο πρόσφατες ιστορίες με τον Ζοσέ να βιντεοσκοπείται με κινητά τηλέφωνα. Ενώ ο Ζοσέ κατανοεί τους νόμους, οι δύο έφηβοι τον ακολουθούσαν από το σπίτι του, επί 20 λεπτά και διέκοπταν συνεχώς προσωπικές συνομιλίες που είχε στο τηλέφωνο. Είναι κάτι που και ο ίδιος, αλλά και η ομάδα, πιστεύει πως ξεπερνά τα όρια της εύλογης συμπεριφοράς. Ο Ζοσέ πάντα μιλούσε θερμά για την αποδοχή που λαμβάνει στο Λονδίνο, αλλά ο Ζοσέ και ο σύλλογος θεωρούν ότι στα δύο αυτά περιστατικά υπήρχε υπερβολική παρέμβαση. Σημειώνουμε επίσης πως ο Ζοσέ αρνείται κατηγορηματικά τον ισχυρισμό του εκφοβισμού και πως οι νομικοί εκπρόσωποι θα παρακολουθούν το θέμα.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News