default-image

Αγνοείται γυναίκα στον Κηφισό λόγω κακοκαιρίας

Ελλάδα
Αγνοείται γυναίκα στον Κηφισό λόγω κακοκαιρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στον Καματερό, καθώς έχει εντοπιστεί ένα αυτοκίνητο στο τέρμα της οδού Θηβών στην περιοχή του ρέματος της Πικροδάφνης, το οποίο είχε παρασυρθεί από χείμαρρο, όμως η οδηγός του είναι άφαντη. Στο σημείο γίνονται αγωνιώδεις έρευνες καθώς εκφράζονται σοβαροί φόβοι, αφού η γυναίκα δεν έχει επικοινωνήσει με τους δικούς της.

Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική έχει κληθεί στο Μενίδι επί της οδού Αγίου Φανουρίου όπου ένα αυτοκίνητο εντοπίστηκε από πολίτες να έχει παρασυρθεί από χείμαρρο και να έχει ντεραπάρει, ενώ είναι σκεπασμένο μέχρι επάνω από νερά. Οι πυροσβέστες που βρίσκονται στο σημείο κάνουν προσπάθειες να προσεγγίσουν για να διαπιστώσουν εάν τυχόν υπάρχει άνθρωπος εγκλωβισμένος μέσα σε αυτό.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα στο Μενίδι ένας 41χρονος έχασε την ζωή του μέσα στο αυτοκίνητό του, όπου πνίγηκε όταν τον παρέσυρε χείμαρρος επί της οδού Αριστοτέλους. Η 70χρονη μητέρα του, που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο, διασώθηκε από πολίτες και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο "Γεννηματά", όπου και νοσηλεύεται.

Επίσης, υπενθυμίζεται πως τραυματίστηκε ελαφρά μία ηλικιωμένη στην Πετρούπολη έξω από το 8ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, όταν την παρέσυρε χείμαρρος, ενώ τελευταία στιγμή απεγκλωβίστηκε από χείμαρρο στην οδό Ζάππα στον Καματερό ένας μικρός μαθητής. Στο Μενίδι, επίσης έγινε το μεσημέρι επιχείρηση διάσωσης για έναν πυροσβέστη που εγκλωβίστηκε μέσα σε λάσπες στην προσπάθειά του να βοηθήσει άλλους πολίτες.

Μέχρι αυτή την ώρα, όπως σημειώνει το 247news.gr, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί περισσότερες από 835 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων, απομακρύνσεις αντικειμένων και παροχές βοήθειας από ολόκληρη την Αττική και κυρίως από τα δυτικά προάστια. Για την αντιμετώπιση όλων των συμβάντων επιχειρούν 140 συνεργεία της Πυροσβεστικής με 560 άντρες και θα επιχειρούν όλη τη νύχτα και το πρωί στην προσπάθεια να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News