default-image

Τα παιδιά της νύχτας δεν παύουν να χαμογελούν!

Κρήτη
Τα παιδιά της νύχτας δεν παύουν να χαμογελούν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι νέοι, ωραίοι αλλά και καλά παιδιά. Ο λόγος για τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που εργάζονται στα μαγαζιά της νυχτερινής διασκέδασης για να αντιμετωπίσουν τον εφιάλτη της ανεργίας, αλλά και για να καλύψουν και τα έξοδα των σπουδών τους και της δύσκολης καθημερινότητας.

Στο πλατό της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" βρέθηκαν νέοι άνθρωποι που μπορείς να τους συναντήσεις στα νυχτερινά καταστήματα της πόλης - μικροί "σταρ" που κλέβουν την παράσταση στη διασκέδαση.

Τα νέα παιδιά αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και στην οικονομική κρίση που έχει "χτυπήσει" δυναμικά πλέον και την πόρτα της διασκέδασης.

Είναι μόνο μερικοί από τους χιλιάδες νέους σε όλη την Ελλάδα που εργάζονται τις μικρές ώρες για να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια. Οι περισσότεροι, φοιτητές ή και πτυχιούχοι, δεν παύουν να χαμογελούν παρά τις δυσκολίες της εποχής.

Είναι ενδεικτικό ότι τα τελευταία χρόνια η ζήτηση για εργασία σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης έχει αυξηθεί κατά 50%, καθώς αποτελεί μια σημαντική διέξοδο για εύρεση εργασίας.

Στο πλατό της εκπομπής "τα παιδιά της νύχτας" μίλησαν για την καθημερινότητά τους και έστειλαν το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ζωή είναι ωραία παρά τις δυσκολίες της.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_pfn4h3oi/

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News