default-image

Βλέπουν ΑΕΚ δωρεάν όσοι πήγαν… Πόλη

Μπάσκετ
Βλέπουν ΑΕΚ δωρεάν όσοι πήγαν… Πόλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι γνωστό πως οι περίπου 300 οπαδοί της ΑΕΚ, που ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι, αφού δεν τους επετράπη η είσοδος στο «Αμπντί Ιπεκτσί».

Πάντως, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ γνωστοποίησε πως από τη μεριά της έκανε ό,τι μπορούσε για να εξασφαλίσει την παρουσία τους στο γήπεδο, αλλά το αίτημά της δεν έγινε δεκτό από τις τουρκικές αρχές. Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση της «Ένωσης» δεν πρόκειται να αφήσει έτσι του 300 ηρωικούς οπαδούς, καθώς όπως ανακοίνωσε θα τους επιβραβεύσει για το ταξίδι τους, παραχωρώντας τους δωρεάν εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του Ντράγκαν Σάκοτα στο Eurocup.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«H διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι πρόκειται να επιβραβεύσει τους (περίπου) 300 ηρωικούς οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι.

Η διοίκηση της ΑΕΚ θα παραχωρήσει σε όλους δωρεάν εισιτήρια για τους επόμενους εντός έδρας αγώνες της "Βασίλισσας" στο Eurocup.

Η διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει, ότι έπραξε τα δέοντα, προκειμένου να παρακολουθήσουν οι φίλοι της ομάδας την αναμέτρηση με την Γαλατασαράι. Παρότι δεν της παραχωρήθηκαν επισήμως εισιτήρια, απέστειλε εκπροσώπους της στην Κωνσταντινούπολη, αρκετές ημέρες νωρίτερα προκειμένου να εξασφαλιστούν εισιτήρια, και η ομαλή πρόσβαση των οπαδών της στο "Αμπντί Ιπεκτσί", αλλά και για να βοηθήσει στην ασφαλή διαμονή τους.

Παράλληλα, διεξήχθησαν επαφές διαρκείας με εκπροσώπους των τουρκικών αρχών, του ελληνικού Προξενείου και της διοίκησης της Γαλατασαράι, προεξαρχόντων του μέλους του Δ.Σ. της ΑΕΚ, Δημήτρη Χιώτου και του υπευθύνου Ασφαλείας, Ευάγγελου Χριστακόπουλου. Είχαν προηγηθεί επαφές και με εκπροσώπους της ελληνικής Κυβέρνησης.

Η αιφνίδια απόφαση για "απαγορευτικό" ακόμη και σε κατόχους εισιτηρίων τη Δευτέρα το πρωί (που δεν έχουν τουρκικό διαβατήριο ή τουρκική ταυτότητα) από τον αστυνομικό διευθυντή Κωνσταντινούπολης, αποδείχθηκε απροσπέλαστο εμπόδιο.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει αποδείξει κατ' επανάληψη, ότι πιστεύει στον κόσμο της, ο οποίος διαχρονικά αποτελεί τη μεγάλη δύναμη του συλλόγου. Τελευταίο παράδειγμα, η πρωτοφανής κινητοποίηση των φίλων της ΑΕΚ για το Πρόγραμμα "Είσαι ΑΕΚ; Γίνε εθελοντής". Σχετικές δράσεις με πρωταγωνιστές τους εθελοντές θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η διοίκηση της ΑΕΚ συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά της για να κτίσει μια ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Στην προσπάθειά της αυτή πάμε όλοι μαζί.

Υ.Γ. Όσοι ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα Γαλατασαράι-ΑΕΚ, και φέρουν στο διαβατήριο σφραγίδα εισόδου-εξόδου (στην Τουρκία) ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο κατά το χρονικό διάστημα 20 έως 21/10/2015 να επικοινωνήσουν με την κα Λένα Κώνστα, στα Γραφεία της ΑΕΚ και στο τηλέφωνο 210-2821008 (Από 11:00 έως 17:00)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News