default-image

Εικόνες χάους και κυκλοφοριακής αναρχίας (video)

Κρήτη
Εικόνες χάους και κυκλοφοριακής αναρχίας (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες χάους που εξοργίζουν και τους πιο ήρεμους πολίτες καταγράφονται σε βίντεο που παρουσίασε και σήμερα η εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV", στα πλαίσια της μεγάλης δημοσιογραφικής έρευνας που έχει ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες με σημείο αναφοράς το ΒΟΑΚ αλλά και τα κακώς κείμενα σε περιμετρικά σημεία του νησιού μας.

Στα πλαίσια της σημερινής εκπομπής στο μικροσκόπιο μπήκαν οι τουριστικές περιοχές της Σταλίδας, των Μαλίων και της Χερσονήσου, με τις εικόνες να καταγράφουν την απόλυτη κυκλοφοριακή αναρχία που επικρατεί σε ώρες αιχμής.

Εικόνες με τετράτροχα (γουρούνες), τουριστικά πούλμαν που έχουν εγκλωβιστεί σε στενούς δρόμους στην περιοχή Λιμανάκια της Χερσονήσου αλλά ακόμα και καβγάδες μέρα μεσημέρι καταγράφονται στα πλάνα που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή.

Μεγάλο πρόβλημα για τις τουριστικές περιοχές αποτελεί η παράνομη στάθμευση που εμποδίζει ολόκληρα πούλμαν να κινηθούν σε σημεία του Ανισαρά στη Χερσόνησο.

Οι κάτοικοι αυτών των περιοχών διαχρονικά διαμαρτύρονται για την κατάσταση αυτής της κυκλοφοριακής αναρχίας και ζητούν άμεσες λύσεις.

Στο παρελθόν η εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" είχε αναδείξει τα συγκεκριμένα προβλήματα μέσα από φωτογραφίες και πλάνα ξεναγών, ενώ δεκάδες είναι τα ρεπορτάζ που έχουν γίνει στα τουριστικά θέρετρα.

Στη διάρκεια της εκπομπής ο κλινικός ψυχολόγος Νίκος Παπανικολάου αναφέρθηκε σε αυτές τις συμπεριφορές ορισμένων οδηγών που προκαλούν το απόλυτο μπάχαλο, ενώ ο κ. Μανόλης Μαράκης, άνθρωπος με κινητικά προβλήματα, υπογράμμισε ότι όλα αυτά τα σημεία είναι απαγορευτικά για τα ΑμεΑ.

Η μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα της εκπομπής συνεχίζεται με τη βοήθεια των ίδιων των τηλεθεατών.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_x9tlji1v/

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News