default-image

Ξεκίνησε η διανομή φαρμάκων στο ΚΥ Βιάννου από τον ΡΟΗ

Κρήτη
Ξεκίνησε η διανομή φαρμάκων στο ΚΥ Βιάννου από τον ΡΟΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε η συλλογή και η προμήθεια φαρμάκων σε διάφορες υγειονομικές δομές από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου, με στόχο την προσφορά στην κοινωνία. Κατόπιν αυτού, ο Ρ.Ο.Η. ξεκίνησε τη διανομή φαρμάκων από το Κέντρο Υγείας Βιάννου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «την Κυριακή 5 Οκτωβρίου ιατροί μέλη και φίλοι του Ρ.Ο.Η. μαζί με Γάλλους Ροταριανούς, είχαν επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας Βιάννου, εξετάζοντας δωρεάν περισσότερους από 250 κατοίκους. Οι Ροταριανοί από τον Όμιλο Παρίσι - Μονμάρτη, εντυπωσιασμένοι από την ανταπόκριση των κατοίκων αλλά και την πολυπληθή ιατρική αποστολή, δώρισαν στον Ρ.Ο. Ηρακλείου το ποσό των 200 € για να ενισχυθεί το φαρμακείο του Κ.Υ.

Σε συνεννόηση και με τον διευθυντή του Κ.Υ. τα μέλη του Ρ.Ο.Η. αγόρασαν το απαραίτητο ιατροφαρμακευτικό υλικό, το οποίο και παραδόθηκε στην κ. Μαρία Γελασάκη, υπεύθυνη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Κ. Υ. Βιάννου.

Οι δράσεις συγκέντρωσης και διάθεση φαρμακευτικού υλικού θα συνεχιστούν από τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου καθ' όλη τη διάρκεια της Ροταριανής χρονιάς, με στόχο να καλυφτούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες δομών αλλά και συνανθρώπων μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News