Ειδήσεις

Μητσοτάκης: Επιμένει στη διεξαγωγή τουλάχιστον ενός debate

Την πρότασή του για τη διεξαγωγή μιας τουλάχιστον δημόσιας συζήτησης με τη συμμετοχή και των τεσσάρων υποψηφίων αρχηγών επανέλαβε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του, σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη.

«Η διοργάνωση μιας τουλάχιστον δημόσιας συζήτησης με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων θεωρώ ότι θα βοηθήσει τους πολίτες να σχηματίσουν καλύτερη άποψη για τις προγραμματικές θέσεις όλων των υποψηφίων και είμαι σίγουρος ότι τελικά και οι άλλοι τρεις θα αποδεχθούν αυτήν την πρόταση», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως «το κόμμα δεν κινδυνεύει από εσωστρέφεια, όπως κάποιοι ισχυρίζονται. Η δημόσια συζήτηση είναι ένα δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών, τέτοιες δημόσιες συζητήσεις διεξάγονται σε όλα τα μέρη του κόσμου και νομίζω ότι και οι Νεοδημοκράτες αλλά και όλοι οι πολίτες ενδιαφέρονται για το τι θα γίνει στη Ν.Δ. Μόνο κερδισμένοι θα βγουν από μια τέτοια συζήτηση».

Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε όλες και όλους τους νεοδημοκράτες ότι το κόμμα θα βγει πιο ισχυρό «από αυτή τη μεγάλη γιορτή Δημοκρατίας», γιατί, όπως είπε, «όσοι περισσότεροι νεοδημοκράτες προσέλθουν στις κάλπες στις 22 Νοεμβρίου να ψηφίσουν το νέο αρχηγό τόσο πιο ισχυρό θα είναι το κόμμα την επόμενη μέρα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει το ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και να διαμορφώσει μια πειστική εναλλακτική πρόταση εξουσίας».

Σχόλια