default-image

Εκλογές την Κυριακή στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Κρήτη
Εκλογές την Κυριακή στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλογές στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό θα διεξαχθούν την Κυριακή 25/10/2015, για την ανάδειξη Περιφερειακών και Τοπικών Διοικητικών Συμβουλίων, καθώς και αντιπροσώπων στην Κεντρική Γενική Συνέλευση. Υποψηφιότητες γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 22/10/15 και ώρα 14:00 στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου όπως και νέες εγγραφές.

Για το λόγο αυτό το Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ανακοίνωσή του καλεί όλα τα τακτικά μέλη του να προσέλθουν την Κυριακή 25/10/2015 και ώρα 11:00 στη μεγάλη αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου όπου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και εκλογές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα τακτικά μέλη θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν κάποιο δημόσιο έγγραφο (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα κ.λπ.) για την ταυτοποίηση της παρουσίας τους.

Σε περίπτωση μη απαρτίας στη Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί Α' επαναληπτική σύνοδος την Τρίτη 27/10/2015 στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα, και σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας στην Α' σύνοδο, θα ακολουθήσει Β' επαναληπτική σύνοδος στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τους αρμοδίους στο τηλέφωνο 2810242084.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News