default-image

Έρχεται δίμηνο φωτιά στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Έρχεται δίμηνο φωτιά στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σειρά από ντέρμπι περιμένει πλέον τον Παναθηναϊκό, που καλείτε να αποδείξει στην πράξη ότι μπορεί να διατηρηθεί στην διεκδίκηση του τίτλου.

Μπορεί οι πράσινοι να μην έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία του ως τώρα στο πρωτάθλημα, ωστόσο όπως αποδεικνύεται στην πράξη μετά από εφτά αγωνιστικές , είναι οι μοναδικοί που μπορούν αμφισβητήσουν την πρωτιά από τον Ολυμπιακό.

Το τριφύλλι μετρά 6/7 στην λίγκα, έχοντας μοναδική απώλεια την ήττα στη Νέα Σμύρνη και έχοντας περάσει νικηφόρα από Ξάνθη και Αγρίνιο. Την ίδια ώρα, η Λεωφόρος είναι και φέτος «κάστρο» με ισάριθμες νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και 11-1 συντελεστή τερμάτων. Σε αυτά προσθέσετε τα τρία γκολ παθητικό στην άμυνα συνολικά στο πρωτάθλημα, που είναι η καλύτερη επίδοση μεταξύ των 16 ομάδων.

Βέβαια όλα δεν είναι ρόδινα. Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν ενθουσιάζει με την απόδοση του, η οποία περιλαμβάνει πολλά νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι του. Ταυτόχρονα, οι περισσότερες νίκες που πέτυχε ως τώρα ήταν εντός… προγράμματος και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πλέον ακολουθούν συνεχόμενα ντέρμπι μέχρι τα Χριστούγεννα!

Με την αρχή να γίνεται στην Τούμπα την Κυριακή, το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητο και Ολυμπιακό. Αυτή η σειρά αγώνων θα δείξει αν η ομάδα του Αναστασίου έχει αφήσει πίσω της την τραυματική ευρωπαϊκή εμπειρία του Αυγούστου και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Κομβικό είναι ξεκάθαρα το ντέρμπι με τον «δικέφαλο» του Βορρά στη Θεσσαλονίκη, καθώς πιθανό τρίποντο θα στείλει την ψυχολογία στα ύψη και δώσει φτερά στα πόδια των παικτών και χαμόγελα ικανοποίησης στα πρόσωπα των οπαδών…

Βέβαια, το πρόβλημα είναι ότι περιμένει ο «πεινασμένος» από νίκες ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς υπερβάσεις ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να παραμείνει διεκδικητής του τίτλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News