default-image

ΕπιστρΟΦΗ Κιάσσου

Ποδόσφαιρο
ΕπιστρΟΦΗ Κιάσσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μια επιστροφή στον ΟΦΗ είναι ουσιαστικά δεδομένη από τώρα. Η κρητική ΠΑΕ ανακοίνωσε πως επιστρέφει ο Κώστας Κιάσσος...

«Ο Κώστας Κιάσσος θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες προπονήσεις με τον ΟΦΗ με σκοπό να βοηθήσει με την εμπειρία του την κρητική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, από τον Ιανουάριο και μετά, οπότε και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.  

Ο Κιάσσος έπαιζε πέρσι στην Αγγλία και οι παίκτες που αγωνιζόταν εκτός Ελλάδος, δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφή πριν τον Ιανουάριο.

Ο έμπειρος μέσος βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο, για μόνιμη εγκατάσταση και θα δουλέψει τα επόμενο δίμηνο, με την κρητική ομάδα.

Ο Κώστας Κιάσσος γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1975 στα Χανιά και έχει αγωνιστεί στον ΟΦΗ τρείς φορές στο παρελθόν. Το 1993-1998 (86 συμμετοχές-4 γκολ), το 2000-2003 (67 συμμετοχές-12 γκολ) και το 2009-11 (62 συμμετοχές-2 γκολ).

Στο πλούσιο βιογραφικό του έχει αγωνιστεί ακόμη σε Παναθηναικό, Ηρακλή, Νουμάνθια, Πανιώνιο, Ανόρθωση, Λεβαδειακό, Φωστήρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Παραλίμνι, Πανσερραικό, Απόλλωνα, Παναχαική. Πέρσι αγωνίστηκε στην Αγγλία με την Γουέλινγκ Γιουνάιτεντ (Conference)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News