Ειδήσεις

Διαμαρτυρία αγροτικών συλλόγων Αρχανών-Αστερουσίων

Οι αγροτικοί σύλλογοι Αρχανών και Αστερουσίων μετά τη συμμετοχή τους στην πανελλήνια σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, στις 18 Οκτωβρίου, συνεχίζουν να διαμαρτύρονται και να κινητοποιούνται οργανώνοντας παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ Ηρακλείου την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Οι αγροτικοί σύλλογοι Αρχανών και Αστερουσιών συμμετείχαν χθες Κυριακή 18/10/2015 στη πανελλήνια σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων που πραγματοποιήθηκε  στη Λάρισα.

Η πρωτοφανής συμμετοχή των αγροτών, καθώς εκπροσωπήθηκαν συνολικά 37 νομοί και 250 φορείς, όπως Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων, Αγροτικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα αγροτών, αποδεικνύουν αφενός μεν την εκρηκτικότητα των προβλημάτων αφετέρου δε την αγωνιστική διάθεση για διεκδίκηση λύσεων.

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις ξεκινούν από τη Δευτέρα στα χωριά με περιοδείες, συσκέψεις, συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια με τρακτέρ κι άλλα αγροτικά μηχανήματα. Στη συνέχεια θα γίνει συντονισμός σε περιφερειακό επίπεδο των αγροτικών κινητοποιήσεων και στις αρχές του Δεκέμβρη θα συνεδριάσει και πάλι η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων προκειμένου ο αγώνας να συντονιστεί και να κλιμακωθεί σε όλη τη χώρα.

Οι αγροτικοί σύλλογοι Αρχανών και Αστερουσίων ανταποκρινόμενοι στο παραπάνω κάλεσμα οργανώνουν παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ Ηρακλείου την Τετάρτη 21/10/2015 στις 10:00πμ σε συντονισμό με του μικρομεσαίους επαγγελματοβιοτέχνες».

Σχόλια