Ειδήσεις

Ο Β. Λαμπρινός με μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός σήμερα πραγματοποίησε συνάντηση με  το 15μελές Συμβούλιο του 3ου Γενικού Λυκείου, κατά την οποία οι μαθητές εξέφρασαν την προθυμία τους να προσφέρουν στην πόλη, συνδράμοντας σε εθελοντικές δραστηριότητες και δράσεις αλληλεγγύης.

Πιο αναλυτικά: «Με το 15μελές Συμβούλιο του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός. Οι μαθητές εξέφρασαν την προθυμία τους να συνδράμουν σε εθελοντικές δραστηριότητες όπως είναι η υιοθεσία πάρκων και ο καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων, ενημερώθηκαν για τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου Ηρακλείου όπως είναι το Κέντρο Αστέγων και ζήτησαν μεγαλύτερη συμμετοχή  των σχολείων στον τομέα της ανακύκλωσης.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου τόνισε ότι με δεδομένη την πρόθεση και τη διάθεση των παιδιών, θα υπάρξει και η σχετική επαφή με τους αρμόδιους αντιδημάρχους προκειμένου να προγραμματιστεί μία σειρά δράσεων που θα τους δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουν στην πόλη και παράλληλα να πάρουν μαθήματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Νωρίτερα το 15μελές Συμβούλιο του 3ου ΓΕΛ συναντήθηκε και με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Εθελοντισμού και Τουρισμού κ. Αριστέα Πλεύρη.  

Το επόμενο χρονικό διάστημα ο Δήμαρχος Ηρακλείου θα έχει σειρά επαφών με τους μαθητές των λυκείων της πόλης προκειμένου να ακούσει αιτήματα, ανησυχίες αλλά και  προβληματισμούς».  

Σχόλια