Ειδήσεις

Με επιτυχία η "Γιορτή Ψωμιού" στη Λότζια

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η «Γιορτή Ψωμιού» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Ηρακλείου, από το Σωματείο Αρτοποιών νομού Ηρακλείου «Η Δήμητρα», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ψωμιού που είναι στις 16 Οκτωβρίου.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με ανακοίνωση: «Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 17 Οκτωβρίου η ΓΙΟΡΤΗ ΨΩΜΙΟΥ που διοργάνωσε το Σωματείο Αρτοποιών Ν. Ηρακλείου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» στο ισόγειο του Δημαρχείου Ηρακλείου (Λότζια).

Οι αρτοποιοί μέλη του Σωματείου παρουσίασαν δείγματα της δουλειάς που κάνουν καθημερινά για να φτάνουν σε κάθε καταναλωτή τα αγνά, υγιεινά και ολόφρεσκα προϊόντα τα οποία παράγει και ψήνει ο φούρνος της γειτονιάς και πρόσφεραν δωρεάν αρτοσκευάσματα σε όσους βρέθηκαν στη φετινή ΓΙΟΡΤΗ ΨΩΜΙΟΥ.

Η συμβολική αυτή εκδήλωση του Σωματείου Αρτοποιών Νομού Ηρακλείου έγινε με αφορμή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΩΜΙΟΥ που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους αρτοποιούς που συμμετείχαν στη Γιορτή και πρόσφεραν δωρεάν τα προϊόντα τους».

Σχόλια