default-image

Κάλεσμα για την αποτροπή δημιουργίας νέας βάσης στο Καστέλι

Κρήτη
Κάλεσμα για την αποτροπή δημιουργίας νέας βάσης στο Καστέλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση-σύσκεψη, με στόχο το συντονισμό της δράσης για την αποτροπή της δημιουργίας της νέας βάσης ανεφοδιασμού των μη επανδρωμένων αεροπλάνων του ΝΑΤΟ στο Καστέλι, πραγματοποιούν αυτήν την Τετάρτη (22/10) και ώρα 6:30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου σωματεία, μαζικοί φορείς και εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Ανιιμπεριαλιστική Συνεργασία καλεί «τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς, τις συλλογικότητες, τους εργαζομένους και ανέργους, τους αγωνιστές του λαϊκού αντιϊμπεριαλιστικού κινήματος σε συνάντηση-σύσκεψη με στόχο το συντονισμό της δράσης για την αποτροπή της δημιουργίας της νέας βάσης ανεφοδιασμού των μη επανδρωμένων αεροπλάνων του ΝΑΤΟ στην περιοχή του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι».

Η Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Ανιιμπεριαλιστική Συνεργασία «θεωρεί ότι μόνο η ανάπτυξη ενός μαζικού-ενωτικού λαϊκού κινήματος μπορεί να αποτρέψει την εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και να αντισταθεί στην κυβερνητική πολιτική της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης που μετατρέπει τη χώρα σε ορμητήριο επίθεσης ενάντια στους γειτονικούς λαούς, υπονομεύοντας τα θεμελιώδη λαϊκά δικαιώματα», καταλήγει η ανακοίνωση-κάλεσμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News