default-image

Κλέβουν το φωτισμό κάτω από τη μύτη των αστυνομικών (video)

Κρήτη
Κλέβουν το φωτισμό κάτω από τη μύτη των αστυνομικών (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο παρουσίασε τη Δευτέρα η εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" στην "ΚΡΗΤΗ TV". Μία ομάδα παιδιών αφαιρεί το φωτισμό στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης και μάλιστα μια ανάσα από το Αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου και ενώ η κίνηση είναι "στο κόκκινο" στην εθνική οδό.

Την κλοπή κάτω στην κυριολεξία κάτω από τη μύτη των αστυνομικών κατέγραψε οδηγός με κάμερα στο ύψος του αεροδρομίου "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου.

Η ομάδα των νεαρών, όπως φαίνεται στις εικόνες, βρίσκεται στη μέση του δρόμου και σαν να μην "τρέχει" απολύτως τίποτα κλέβει το φωτισμό.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο ακούγεται και το τηλεφώνημα που κάνει ο περαστικός στην Αστυνομία και ενημερώνει για τη συγκεκριμένη κλοπή που γινόταν σε ώρες αιχμής και μάλιστα μπροστά στα ανυποψίαστα μάτια πολλών περαστικών οδηγών.

Το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα για ολόκληρη την Κρήτη, γεγονός που αυξάνει την επικινδυνότητα του ήδη φονικού ΒΟΑΚ.

Η εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" συνεχίζοντας τη δημοσιογραφική έρευνα για το φονικό Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης επιχειρεί μέσα από αυτές τις εικόνες να αναδείξει όλα τα κακώς κείμενα στο ΒΟΑΚ που καθημερινά σκορπά τον τρόμο αλλά και το πένθος σε δεκάδες οικογένειες.

Στόχος της δημοσιογραφικής έρευνας είναι να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες για να σταματήσει αυτή αιματοχυσία στους κρητικούς δρόμους και για να προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις που έχουν ένα και μόνο ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από το να αποκτήσει η Κρήτη επιτέλους ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο.

Δείτε το απόσπασμα και το βίντεο-ντοκουμέντο από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_d1m0fpsf/

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News