default-image

Από την Τετάρτη οι ενστάσεις για την Επισιτιστική Συνδρομή

Κρήτη
Από την Τετάρτη οι ενστάσεις για την Επισιτιστική Συνδρομή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο Τρίτη ανακοινώνει τα αποτελέσματα του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ/FEAD), η Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης (www.crete.gov.gr), στα κεντρικά καταστήματα των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων καθώς και στους Πίνακες των Πιστοποιημένων Φορέων (Δήμοι, Μητροπόλεις, Σύλλογοι Πολυτέκνων, Σύλλογοι Τριτέκνων κ.λ.π).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ενημερώνονται επίσης όλοι οι ωφελούμενοι που επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, ότι η ημερομηνία υποβολής ενστάσεων ορίζεται από Τετάρτη 21/10/2015 έως Τρίτη 27/10/2015.

Οι ωφελούμενοι που επιθυμούν να κάνουν ένσταση θα την υποβάλουν μέσω των Πιστοποιημένων Χρηστών του Φορέα στον οποίο είναι -σύμφωνα με τις καταστάσεις του Υπουργείου- εγγεγραμμένοι.

Πληροφορίες θα μπορούν οι ωφελούμενοι να παίρνουν και από τους Δήμους, Μητροπόλεις, το Νομαρχιακό Σωματείο ΑμεΑ Ηρακλείου και τους Συλλόγους, Πολυτέκνων και Τριτέκνων, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί αναλυτικά από την υπηρεσία.

Η ένσταση κατατίθεται εντύπως ενώπιον πιστοποιημένων χρηστών των Κοινωνικών Συμπράξεων, φέρει πρωτότυπη υπογραφή του ενιστάμενου και συνοδεύεται από απλά φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών εγγράφων, που αποδεικνύουν τους λόγους τους οποίους επικαλείται.

Τη σχετική ενημέρωση και την παραλαβή τυχόν ενστάσεων αναλαμβάνουν πιστοποιημένοι χρήστες που είχαν διαχειριστεί την υποβολή των αιτήσεων.

Οι πιστοποιημένοι χρήστες απλά παραλαμβάνουν ενστάσεις, δεν εκφέρουν καμία αξιολογική κρίση επ' αυτών και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση μέλη της επιτροπής ενστάσεων».

Παράλληλα, όπως ενημερώνει η Περιφέρεια, θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η διαδικασία διανομής των προϊόντων και πότε θα ξεκινήσει η υποβολή νέων αιτήσεων για το 2016 για το νέο πρόγραμμα επισιτιστικής-βασικής υλικής συνδρομής.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News