Ειδήσεις

"Φονική" η γέφυρα του Άι Γιάννη Χωστού

Σχεδόν καθημερινά είναι τα ατυχήματα διερχόμενων οδηγών στη γέφυρα του Άι Γιάννη Χωστού, όπου λακκούβες και σταθερά αντικείμενα αποτελούν παγίδες για διερχόμενους οδηγούς, όπως αυτό της υπόβασης γέφυρας, που προβάλλει στο οδόστρωμα, όπως κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός.

Πρώτα πέφτουν σε λακκούβα, μετά προσκρούουν σε στηθαίο γέφυρας που προβάλλει στο οδόστρωμα και η συνέχεια γνωστή… με τους τραυματίες οδηγούς να οδηγούνται στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο λόγος για την γέφυρα στον Άι Γιάννη Χωστό, όπου χθες ένας ακόμη οδηγός μοτοποδηλάτου τραυματίστηκε στο επίμαχο σημείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με τους πολίτες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στους αρμόδιους.

Κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής σπεύδουν να βοηθήσουν τους τραυματίες οδηγούς, ενώ παράλληλα ζητούν την δρομολόγηση των απαιτούμενων παρεμβάσεων στα σημεία παγίδες.

Παρά τις εκκλήσεις τους προς τους αρμοδίους, δεν έχει γίνει όπως λένε το παραμικρό στη γέφυρα.

Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε την επικινδυνότητα στην ευρύτερη περιοχή, μετά την παραβίαση σημάτων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αν και απαγορεύεται η στροφή στα αριστερά, όπως και η αναστροφή, οδηγοί κάνουν πως δεν βλέπουν τα σήματα, με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται, ενώ συνεχώς επισημαίνεται η ανάγκη δρομολόγησης παρεμβάσεων για την ασφαλή διέλευση οδηγών.

Γεωργία Μακάκη

Σχόλια