Ειδήσεις

Γερμανοί επιστήμονες στη Λότζια για κοινωνικές δομές-θέματα

Στο Δήμο Ηρακλείου βρέθηκαν Γερμανοί επιστήμονες για τα κοινωνικά θέματα και τις δράσεις των Κοινωνικών Δομών.

Για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ηρακλείου, την προσφορά τους και τις υποστηρικτικές δράσεις που αναπτύσσουν για την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων δημοτών, ενημερώθηκε η ομάδα των Γερμανών επιστημόνων με επικεφαλής τον καθηγητή Θεολογίας κ.Hans Georg Babke που επισκέφθηκαν για το λόγο αυτό το Δημαρχείο.

Με τους Γερμανούς επιστήμονες συνομίλησε ο δήμαρχος Ηρακλείου κ.Βασίλης Λαμπρινός ενώ η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής  κ.Αθηνά Σπανάκη - Κοχιαδάκη τους παρείχε την ενημέρωση σχετικά με τις κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιούνται, τους στόχους των Κοινωνικών Δομών ,τον τρόπο λειτουργίας τους και το όραμα της Δημοτικής Αρχής για το μέλλον.

Οι ερευνητές που βρίσκονται στην Κρήτη στα πλαίσια έρευνας για τα Κοινωνικά Θέματα του νησιού ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία και απένειμαν τα εύσημα για το Κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Δήμος ενώ αντάλλαξαν και αναμνηστικά δώρα με το δήμαρχο Ηρακλείου.

Οι επιστήμονες από την Γερμανία και συγκεκριμένα τη πόλη Wolfenbuttell,θα επισκεφθούν τα Χανιά ενώ θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο προκειμένου να επισκεφθούν τα μνημεία και τα Μοναστήρια της περιοχής.

Σχόλια