default-image

Τζάμπα ήττα στη Λάρισα για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Τζάμπα ήττα στη Λάρισα για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τραγικό τρόπο γράφτηκε το φινάλε του ματς του Εργοτέλη στη Λάρισα, το οποίο διεξήχθη για την 4η αγωνιστική της Football League. Οι «κιτρινόμαυροι» κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, αλλά δέχτηκαν δύο γκολ στο τέλος και έτσι ηττήθηκαν 2-1 από τους «βυσσινί», που έκαναν το 4Χ4 στο πρωτάθλημα.

Ο Εργοτέλης μπήκε «διαβασμένος» στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας ότι δεν πήγε στην πόλη της Θεσσαλίας για να αποδεχθεί τη μοίρα του αουτσάιντερ και κατάφερε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα να μπλοκάρει την επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων.

Οι Κρητικοί, μάλιστα, κατάφεραν να προηγηθούν όταν στο 35' ο Μπουρσέλης πλάσαρε και παρά την προσπάθεια του Γιοβάνοβιτς είδε την μπάλα να καταλήγει τα δίχτυα, βάζοντας πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους.

Παρά τις προσπάθειες της ΑΕΛ, το 0-1 παρέμενε και έδειχνε ότι αυτό θα ήταν και το τελικό σκορ. Τελικά, όμως, η φετινή ομάδα των «βυσσινί» φάνηκε ότι είναι φτιαγμένη ποιοτικά και ψυχικά για άνοδο, καθώς αρχικά στο 87' ο Ναγιάρ με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ ισοφάρισε και στο 94' ο Μαρουκάκης μετά από φάση διαρκείας μέσα στη μικρή περιοχή κατάφερε να σπρώξει στα δίχτυα, χαρίζοντας στην ομάδα του την τέταρτη νίκη της στη Football League σε ισάριθμα ματς.

Στο γκολ που σημειώνει ο Μαρουκάκης, ο Εργοτέλης διαμαρτύρεται για φάουλ στον τερματοφύλακα, αλλά ο Αγγελάκης δεν υπέδειξε κάποια παράβαση σε μια πραγματικά δύσκολη φάση.

Αναλυτικά η τέταρτη αγωνιστική:

Παρασκευή, 16/10

Αγροτικός Αστέρας-Ζάκυνθος 1-0

(53' Τσεμπερίδης)

Σάββατο, 17/10

Λάρισα-Εργοτέλης 2-1

(87' Ναγιάρ, 94' Μαρουκάκης - 35' Μπουρσέλης)

Κυριακή, 18/10 (17:00)

Παναιγιάλειος-Πανελευσινιακός

Κέρκυρα-Αναγέννηση Καρδίτσας

Παναχαϊκή-Τρίκαλα

Δευτέρα, 19/10 (17:00)

Λαμία-Απόλλων Σμύρνης

Καλλιθέα-Πανσερραϊκός

Αχαρναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου

Χανιά-Κισσαμικός

Η επόμενη (5η) αγωνιστική:

Πανελευσινιακός- Αν. Καρδίτσας

Εργοτέλης -Παναιγιάλειος

ΑΟ Τρίκαλα -Κέρκυρα

Απόλλων Σμύρνης- ΑΕΛ

Πανσερραϊκός- Παναχαϊκή

Ολμπιακός Βόλου- Λαμία

Ζάκυνθος -Καλλιθέα

Κισσαμικός -Αχαρναϊκός

ΑΟ Χανιά- Αγροτικός Αστέρα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News