default-image

Συλλυπητήρια επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλίων

Κρήτη
Συλλυπητήρια επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το ήθος, την εντιμότητα, τη δοτικότητα, τη στοργικότητα και τη σεμνότητα του αοίδιμου Μητροπολίτη Νεκταρίου κάνουν λόγο σε συλλυπητήρια επιστολή τους τα μέλη του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μαλίων, που συλλυπούνται τόσο τον κλήρο όσο και το εκκλησίασμα για τη μεγάλη απώλεια.

Ολόκληρη η συλλυπητήρια επιστολή:

«Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Μαλίων με τα λύπη του ενημερώθηκε για την απώλεια του εντίμου και δοτικού πατέρα της Εκκλησίας, Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου Κυρού Νεκτάριου, του οποίου ο θάνατος συγκλόνισε όλο το κρητικό και όχι μόνο χριστιανικό ποίμνιο.

Θα τον θυμόμαστε πάντα, ως στοργικό, σεμνό, δίκαιο και ταπεινό πατέρα. Με το αμέριστο ενδιαφέρον του στάθηκε συνεχώς δίπλα στους πιστούς και κυρίως στη νεολαία. Το ήθος του και η ενάργειά του κατάφεραν να μαγνητίσουν τόσο τους νέους όσο και τα παιδιά στην Ορθοδοξία και στο κήρυγμα του Χριστιανισμού.

Με πάσα σεβασμό και ευλάβεια συλλυπούμαστε σύσσωμο το συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μαλίων τόσο τον κλήρο όσο και το εκκλησίασμα για την απώλεια του αξιομακάριστου Μητροπολίτη.

Με κοινή απόφαση όλων των μελών του Δ.Σ. έναντι κατάθεση στεφάνου θα δοθεί το ποσό των 150€ για τα παιδιά της (Παιδόπολης Νεαπόλεως).

Αιωνία του η μνήμη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News