default-image

Νίκη της παράταξης Αρετίνη στις εκλογές ξενοδοχοϋπαλλήλων

Κρήτη
Νίκη της παράταξης Αρετίνη στις εκλογές ξενοδοχοϋπαλλήλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παράταξη "Δημοκρατική Συνεργασία" με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο του Σωματείου των ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου Γιώργο Αρετίνη επικράτησε, και μάλιστα με συντριπτικό ποσοστό, στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης.

Η συμμετοχή των ξενοδοχοϋπαλλήλων στις εκλογές ήταν ενισχυμένη με τον απερχόμενο πρόεδρο να σημειώνει πως οι προκλήσεις είναι μεγάλες και ο αγώνας δύσκολος αλλά ο στόχος συγκεκριμένος. Τα ποσοστά της παράταξης που κέρδισε τη μάχη ξεπέρασαν το 85%.

Αναλυτικά, το 85,3% και 11 από τις 13 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδοχοϋπαλλήλων του Νομού Ηρακλείου απέσπασε στις εκλογές η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο Γιώργο Αρετίνη.  

Ενισχυμένη όμως ήταν και η συμμετοχή στις εκλογές, στις οποίες ψήφισαν 2.582 ξενοδοχοϋπάλληλοι, με τον απερχόμενο πρόεδρο να διευκρινίζει ότι, αν και το βάρος της ευθύνης είναι μεγάλο, όπως και οι δυσκολίες για τους εργαζόμενους, στόχος πάντα θα είναι ένας και ευθυγραμμισμένος με τις ανάγκες των εργαζομένων.

Όπως εξήγησε ο κ. Αρετίνης, ήδη έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από κινήσεις που θα γίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα και από κοινού με τις ενώσεις της υπόλοιπης Κρήτης, θέτοντας ως προτεραιότητα της Ένωσης αυτό το διάστημα την υπογραφή σύμβασης που θα διασφαλίσει τους εργαζομένους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου:

Ψήφισαν: 2582

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΕΤΙΝΗΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Δ.Σ. ΕΔΡΕΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΔΡΕΣ

ΕΚΗ ΕΔΡΕΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΡΕΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΔΡΕΣ

Δ.Σ. ΕΔΡΕΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΔΡΕΣ

ΕΚΗ ΕΔΡΕΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΡΕΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΔΡΕΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News