Ειδήσεις

Δωρεάν περιπατητική εκδρομή στο φαράγγι του Καρτερού

Εκδρομή διοργανώνει αύριο Κυριακή 18 Οκτωβρίου στο φαράγγι Καρτερού η Mη Κυβερνητική Οργάνωση Γυναικών "Ίριδα", στο πλαίσιο του προγράμματος με τίτλο "Γνωριμία με τον τόπο μας".

Ο Δήμος Χερσονήσου αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς δήμους της Κρήτης, με πλούσια ενδοχώρα, μνημεία ιστορικά και τοπία φυσικού κάλλους, που όμως είναι άγνωστα σε πολλούς από μας. Το πρόγραμμα "Γνωριμία με τον τόπο μας" δίνει μια ευκαιρία ώστε να γνωρίσουμε τον τόπο μας καλύτερα.

Για την αυριανή εκδρομή στο φαράγγι Καρτερού, ο χώρος συνάντησης είναι στο εκκλησάκι Αγίου Νικολάου, στο χώρο αναψυχής του φαραγγιού Καρτερού, στις 9:30 το πρωί. Η διαδρομή που έχει οριστεί είναι φαράγγι Καρτερού προς το Κουναβιανό φαράγγι, και η διάρκειά της είναι δύο ώρες και 30 λεπτά.

Είναι απαραίτητο όσοι συμμετάσχουν να κρατούν μαζί τους όπως εξοπλισμό κάλτσες, παπούτσια, καπέλο κ.λπ., καθώς και νερό ή/και κολατσιό.

«Μετά το τέλος της διαδρομής προγραμματίζεται ελαφρύ γεύμα (με συμβολική τιμή) για όποιον επιθυμεί (καλό είναι να έχουμε στο αυτοκίνητο κανένα κρασί ή καμιά μπίρα). Η συμμετοχή στην περιπατητική διαδρομή είναι δωρεάν για όλους», αναφέρεται σχετικά. Το πρόγραμμα διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Λασιθίου.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την πρόεδρο της Mη Κυβερνητικής Οργάνωσης Γυναικών "Ίριδα" κ. Ρένια Δρόσου, στο τηλ. 6970/620.109.

Σχόλια