Ειδήσεις

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω διεξαγωγής αγώνων ποδηλασίας

Την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Ηρακλείου-Αμμουδάρας για αύριο Κυριακή, λόγω διεξαγωγής αγώνων ποδηλασίας, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά, και σύμφωνα με την ανακοίνωση, «λόγω διεξαγωγής διασυλλογικών αγώνων ποδηλασίας δρόμου, "24ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ 2015", την Κυριακή 18.10.2015, στους δήμους Μαλεβιζίου και Ηρακλείου, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των ληπτέων μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν την απρόσκοπτη και ασφαλή τέλεση των αγώνων, αλλά και τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο τμήμα της δυτικής περιφερειακής οδού Ηρακλείου-Αμμουδάρας Γαζίου από τη συμβολή της με την οδό Σπύρου Μουστακλή (δυτική είσοδο Παγκρητίου Σταδίου) έως τη συμβολή της με την οδό Α. Παπανδρέου, καθώς και στο τμήμα της ανώνυμης οδού δυτικά καταστήματος CARREFOUR από τον κυκλικό κόμβο βορείως αυτού, έως και τη συμβολή της με την οδό Α. Παπανδρέου, κατά τις ώρες 09:30 έως 14:00 την Κυριακή 18.10.2015.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων».

Σχόλια