default-image

Αποτροπιασμός: Θύματα βιασμού δύο κοριτσάκια 2,5 και 5 ετών

Κόσμος
Αποτροπιασμός: Θύματα βιασμού δύο κοριτσάκια 2,5 και 5 ετών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο μικρές Ινδές, μόλις 2,5 και 5 ετών, είναι τα νέα θύματα βιασμού στην Ινδία. Το δεύτερο μάλιστα κοριτσάκι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το δίχρονο κοριτσάκι απήχθη αργά χθες Παρασκευή από δύο άνδρες στη διάρκεια μιας θρησκευτικής τελετής στο Νανγκλόι, δυτικά του Νέου Δελχί, και αφού βιάστηκε εγκαταλείφθηκε σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι του, επισήμανε η αστυνομία.

Ο Πουσπέντρα Κούμαρ, αξιωματούχος της αστυνομίας αρμόδιας για το δυτικό Νέο Δελχί, διευκρίνισε ότι το κοριτσάκι εντοπίστηκε να αιμορραγεί ακατάσχετα λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή του και οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μία φορά.

«Έχουμε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουμε τους υπόπτους», είπε ο Κούμαρ.

Το άλλο κορίτσι, ηλικίας μόλις πέντε ετών, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις άνδρες στην περιοχή Άναντ Βίχαρ στο ανατολικό Νέο Δελχί χθες το βράδυ, αφού το προσέλκυσαν στο σπίτι ενός γείτονα, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Τα ρούχα της 5χρονης ήταν σκισμένα με πολλά σημάδια από αίμα. Κάποιοι άνθρωποι την είδαν στην περιοχή και τους είπε ότι δέχτηκε σεξουαλική επίθεση», εξήγησε ένας αστυνομικός που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε το 5χρονο παιδί έδειξαν ότι είχε υποστεί πολλαπλές κακοποιήσεις, πρόσθεσε ο ίδιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News