default-image

Θύμα… φρεατίου άνεργος πατέρας με δύο παιδιά

Κρήτη
Θύμα… φρεατίου άνεργος πατέρας με δύο παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες ανάπλασης στο Ηράκλειο, αρκετοί οδηγοί πέφτουν θύματα κάθε είδους κακοτεχνιών στο οδόστρωμα, με πρόσφατο παράδειγμα έναν άνεργο πατέρα δύο παιδιών από την ενδοχώρα.

Όπως υποστηρίζει, το Ι.Χ. που οδηγούσε έπεσε σε φρεάτιο στο ύψος της Καινούργιας Πόρτας, με τις ζημιές στο όχημά του να ξεπερνούν, όπως αναφέρει, τα 1.500 ευρώ. Με τη δημοσιοποίηση του προβλήματος, ο ίδιος διεκδικεί την αποζημίωσή του από τους αρμόδιους, με φόντο την κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

Αναλυτικότερα, όπως τόνισε ο άνεργος πατέρας δύο παιδιών από την ενδοχώρα, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα φρεατίου στη μεγάλη Έβανς, όπου πραγματοποιούνται εργασίες ανάπλασης στην ευρύτερη περιοχή.

«Εγώ είμαι αυτός που έκανε το στάβλο σπίτι για να διαμείνω με την οικογένειά μου. Όχι να φτιάξω και τη ζημιά του αυτοκινήτου τώρα! Είμαι από τα Πηγαϊδάκια και κατέβηκα να πάρω τα σχολικά της κόρης μου και στο δρόμο βρήκε το αμάξι μου. Έσπασε το κάρτερ. Εμένα ποιος θα με αποζημιώσει;», ανέφερε εξοργισμένος ο κ. Γιώργος Στρατάκης.

Όπως εξήγησε, καθώς όδευε με το όχημά του άκουσε μόνο ένα θόρυβο κι έπειτα άρχισαν να τρέχουν ποτάμι τα λάδια. Το περιστατικό συνέβη προχθές του βράδυ, με το αυτοκίνητο του να ακινητοποιείται λίγα μέτρα από το φρεάτιο-παγίδα, ενώ η ζημιά στο όχημά του υπερβαίνει τα 1.500 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις του.

«Το αυτοκίνητό μου έχει πολλή ζημιά. Το πήρε η ΕΛΠΑ. Τι πρέπει να γίνει τώρα; Οι αρμόδιοι δεν τα βλέπουν αυτά; Ήρθε και η Πυροσβεστική κι έριξε χώμα για να μη συμβεί άλλο ατύχημα. Είμαι φτωχός άνθρωπος, βιοπαλαιστής. Η ζημιά κοστίζει τουλάχιστον 1.500 ευρώ. Εγώ από πού θα πάρω τα χρήματα αυτά;», διερωτάται.

Ο κ. Στρατάκης αναζητά τώρα τρόπους για την αποζημίωσή του από τους εμπλεκόμενους φορείς. Λόγω της ανεργίας και της γενικότερης κρίσης, ο ίδιος δίνει, όπως αναφέρει, καθημερινά μάχη για την επιβίωση της οικογένειάς του, ενώ τώρα καλείται να βρει προσωρινή λύση και στο ζήτημα της μετακίνησης των παιδιών του στο σχολείο, μετά τις ζημιές στο ακινητοποιημένο όχημά του.

Ο κίνδυνος ατυχήματος... παραμονεύει και σε όσους μετακινούνται με ποδήλατο στην ευρύτερη περιοχή. «Κινδυνεύουμε με την άχαρη αυτή κατασκευή. Ένα λεωφορείο πριν δέκα μέρες έσπασε το λάστιχό του, καθώς έπεσε στο φρεάτιο. Μας υποσχέθηκε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χάρης Μαμουλάκης ότι μέχρι την Τετάρτη το αργότερο θα έχει ολοκληρωθεί το έργο», τόνισαν, στο μεταξύ, διερχόμενοι οδηγοί και ποδηλάτες.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_4ubdmjf8/

Ιωάννα Βλαχάκη, Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News