default-image

Στη Ρόδο σήμερα το Ρέθυμνο Creta Kings

Μπάσκετ
Στη Ρόδο σήμερα το Ρέθυμνο Creta Kings

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κυρίως πιάτο της 2ης  αγωνιστικής της Basket League σερβίρεται σήμερα με πέντε αγώνες, αλλά λειτουργεί ως… ορεκτικό καθώς τη Δευτέρα η δράση ολοκληρώνεται με «αιώνιους», ενώ την Κυριακή μεσολαβεί το Λαύριο-ΑΕΚ.

Ιστορικό είναι για τον Αρκαδικό το ματς με τον Άρη, καθώς η ομάδα της Τρίπολης παίζει για πρώτη φορά στο «σπίτι» της για τη μεγάλη κατηγορία. Οι δύο ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, με τους «κίτρινους» να μην αρκούνται στην καλή προσπάθεια απέναντι σε Παναθηναϊκό και Τραμπζονσπόρ.

Στη Ρόδο ο Κολοσσός υποδέχεται το ισχυρό Ρέθυμνο, ενώ Τρίκαλα και Καβάλα μονομαχούν για τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους να μην υπολογίζουν στον Δεμερτζή, αλλά να έχουν αποκτήσει τον Γιαννακίδη. Ο Απόλλων Πατρών, ενισχυμένος με Βεργίνη και Τσουπ σε σχέση με την πρεμιέρα, υποδέχεται τον Κόροιβο, ενώ ο ΠΑΟΚ έχοντας τρεις αμφίβολους, Βασιλειάδη, Τσόχλα και Μπάλαμπαν αλλά και νέο πρόσωπο τον Χάτσερ, φιλοξενεί την Κηφισιά που απέκτησε τον Στίγκερς.

Την Κυριακή η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Λαύριο απέναντι στην τοπική ομάδα χωρίς Κατσίβελη και Μωραΐτη, ενώ τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός στο κατάμεστο ΟΑΚΑ αναμετράται για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μέρες με τον Ολυμπιακό. Παππάς και Μποχωρίδης θα λείψουν από τους «πράσινους», ενώ για τους «ερυθρόλευκους» δύσκολα θα προλάβει ο Χάντερ, ενώ αναμένεται να επανέλθει ο Μιλουτίνοφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 17/10

(17:00, Novasports 2, Λεπτό προς Λεπτό)

Κολοσσός Ρόδου-Ρέθυμνο

Απόλλων Πατρών-Κόροιβος

Κυριακή 18/10

Λαύριο-ΑΕΚ 17:00 (Novasports 3)

Δευτέρα 19/10

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 20:30 (Novasports 2)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News