default-image

Επίθεση Θεοδωράκη κατά Σκουρλέτη και ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα
Επίθεση Θεοδωράκη κατά Σκουρλέτη και ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση εξαπέλυσε κατά του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη και του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα ο επικεφαλής με το Ποτάμι Σταύρος Θεοδωράκης σε ομιλία του σε εθελοντές του Ποταμιού.

«Πίστευα ότι ο ελληνικός λαός δεν θα πιστέψει τους Γκαίμπελς του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σκουρλέτης μόνο έχει δώσει στο Έθνος περισσότερες συνεντεύξεις από εμένα και βγαίνει και λέει ότι είναι διεφθαρμένο το Ποτάμι. Βλέπετε τι γίνεται τώρα με τους υπουργούς τους, τον Φλαμπουράρη και άλλους, και μιλούν για εμάς.

Το Ποτάμι είναι και θα παραμείνει το καθαρότερο κόμμα. Για τους Γκαιμπελιστές και τους λασπολόγους δεν θα είμαστε καλά παιδιά. Θα τους λιώσουμε. Αυτή είναι η υπόσχεσή μου απέναντι στον κόσμο του Ποταμιού», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

«Η συμπεριφορά μας θα είναι πάντα η συμπεριφορά ενός υπεύθυνου κόμματος. Υπάρχουν πράγματα που θα λέμε "ναι", όπως είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής, και άλλα στα οποία θα λέμε "όχι". Δεν θα στηρίξουμε για παράδειγμα την απόφαση της κυβέρνησης να αυξήσει τις ασφαλιστικές εισφορές των νέων επιστημόνων. Κανένας από το Ποτάμι δεν θα ψηφίσει πράγματα που οδηγούν στον φαύλο κύκλο της λιτότητας», κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, ενόψει της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News