default-image

Πολιτικές ανάπτυξης και θέσεις εργασίας ζητά η Περιφέρεια

Κρήτη
Πολιτικές ανάπτυξης και θέσεις εργασίας ζητά η Περιφέρεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες πολιτικές ανάπτυξης ζήτησε η Περιφέρεια Κρήτης για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, στο πλαίσιο των "Open Days 2015" που πραγματοποιείται στο Βέλγιο.

Πιο αναλυτικά, την ανάγκη ενδυνάμωσης της νέας ευρωπαϊκής πολιτικής για τη "Μακροπεριφέρεια της Αδριατικής-Ιονίου Θάλασσας", ώστε να δημιουργήσει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας, ζήτησε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αλεξάκης, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο πλαίσιο των "Open Days 2015" στις Βρυξέλλες.

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ως η πιο δραστήρια ελληνική περιφέρεια. Μάλιστα η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής κ. Κρέτσου συνεχάρη και παρότρυνε την Περιφέρεια Κρήτης για τη δραστηριότητά της, πριν από λίγες, κατά την επίσκεψη της στο Ηράκλειο.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος για τα Ευρωπαϊκά Θέματα Γιώργος Αλεξάκης, μοναδικός Έλληνας ανάμεσα σε 4 Ιταλούς περιφερειάρχες της Marche, της Venzia, του Βruzzo, της Puglia και τον περιφερειάρχη του Ντουμπρόβνικ, αναφέρθηκε στη νέα αναπτυξιακή πρωτοβουλία της Κρήτης για την "Έξυπνη Εξειδίκευση".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News