default-image

Βραβεία σε εργαζόμενους στον τουρισμό και ξενοδόχους

Κρήτη
Βραβεία σε εργαζόμενους στον τουρισμό και ξενοδόχους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης. Η αίθουσα γνωστού κέντρου εκδηλώσεων πλημμύρισε με μέλη και συνεργάτες του Συνδέσμου που παραδοσιακά συναντιούνται κάθε χρόνο.

Και φέτος βραβεύτηκαν μέλη του Συνδέσμου που συνταξιοδοτούνται, αλλά και εργαζόμενοι που επέδειξαν σημαντική απόδοση και ζήλο.

Αυτή τη χρονιά οι τουριστικοί και ταξιδιωτικοί πράκτορες της Κρήτης βράβευσαν και την ΕΛ.ΑΣ. που με τη δράση της απέτρεψε αρνητικά σχόλια για τον τουρισμό στο εξωτερικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ληστεία με τα καλάσνικοφ στο κοσμηματοπωλείο ξενοδοχείου στα Μάλια.

Το "παρών" στην επιτυχημένη εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης έδωσαν πολλά τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία από όλο το νησί.

Όπως κάθε χρόνο η βραδιά περιελάμβανε πλήθος βραβείων σε όσα ξενοδοχεία ξεχώρισαν με τις δράσεις τους αλλά και στους εργαζόμενους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ανάμεσά τους το ξενοδοχείο Creta Maris.

Το βραβείο του δημόσιου λειτουργού που στήριξε τον τουρισμό απονεμήθηκε στους άνδρες και τις γυναίκες της Αστυνομίας Κρήτης για την άμεση αντιμετώπιση γεγονότων που θα έπλητταν ανεπανόρθωτα το νησί ως τουριστικό προορισμό, με το στρατηγό Μιχάλη Καραμαλάκη να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο κ. Μανώλης Παπακαλιάτης και ο κ. Γιάννης Βλατάκης, και οι δυο για την προσφορά τους στον Τουρισμό και την απονομή έκανε η "δεύτερη γενιά" τουριστικών πρακτόρων, ενώ όλοι οι τιμώμενοι παρέλαβαν αναμνηστική πλακέτα και δώρο ένα αεροπορικό εισιτήριο προσφορά των Aegean & Sky Express.

Μετά από κλήρωση το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ κέρδισαν δύο εργαζόμενοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News