Ειδήσεις

Σύνδεσμος Γυναικών: Μόνιμη συνεργασία με Global Volunteers

Για μια ακόμα χρονιά τα μέλη του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Νομού Ηρακλείου συναντήθηκαν στην Κρήτη με την αμερικανική Εθελοντική Οργάνωση "Global Volunteers" με έδρα τη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Εθελοντές της οργάνωσης συνεργάστηκαν, «με μεγάλη επιτυχία», με τα μέλη του φορέα για 4η συνεχόμενη χρονιά, ενώ «η σχέση μας είναι πλέον ισχυρή και σταθερή», όπως αναφέρουν τα ίδια τα μέλη του Συνδέσμου.

«Προσέφεραν υποστήριξη στη λειτουργία του φορέα, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης και εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας στις φιλοξενούμενες του Ξενώνα "Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού"», προσθέτουν, ενώ, επιπλέον, όπως λένε, η εν λόγω οργάνωση στηρίζει σταθερά το έργο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων μέσω της αναζήτησης πόρων για την ολοκλήρωση του "Σπιτιού των Αγγέλων".

H "Global Volunteers" είναι μια παγκόσμια Μ.Κ.Ο. με πλούσια δράση σε πολλές χώρες στον κόσμο, που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης όπως το Περού, την Ινδία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, την Κόστα Ρίκα, το Μεξικό και άλλες.

Τέλος, τα μέλη του Συνδέσμου ευχαριστούν «θερμά τη συντονίστρια της οργάνωσης στην Ελλάδα Samantha Pinakoulaki, η οποία με την ευαισθητοποίηση που τη διακρίνει στηρίζει το έργο του φορέα μας με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο».

Σχόλια