default-image

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην έκθεση Anuga

Κρήτη
Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην έκθεση Anuga

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη μεγαλύτερη Έκθεση Τροφίμων-Ποτών ANUGA στην Κολωνία της Γερμανίας συμμετείχαν, με δικό τους περίπτερο, 10 επιχειρήσεις της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου, έχοντας την έμπρακτη στήριξη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Πρόκειται για τις επιχειρήσεις:

"Μποτζάκης Α.Ε."

"Ευριπίδης Α.Ε."

"ΚΡΗΤΙΔΑ - Βιοκρητικά Ελαιόλαδα"

FELEA GOODS ("Κρητών Διατροφή ΜΟΝ. ΕΠΕ")

Ε.Α.Σ. Πεζών

ΚΡΗΤΕΛ Α.Ε. (ΑΦΟΙ Καργάκη)

CRETLAND

Αλμπαντάκης Ιωάννης - CRETAN OLIVE MILL

"Τσατσάκης Α.Ε."

ΑΦΟΙ Καλογεράκη ΑΕΒΕ

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου, μετά από πρόσκληση που είχε απευθύνει προς τις επιχειρήσεις-μέλη του, χρηματοδότησε μέρος των εξόδων συμμετοχής στην έκθεση για τις επιχειρήσεις που δήλωσαν εγκαίρως το ενδιαφέρον τους.

Την επιχειρηματική αποστολή συνόδευσε ο Α' αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Τμήματος Εξαγωγών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μηνάς Μελισσείδης, ο οποίος τόνισε ότι «η συμμετοχή σε τέτοιες σπουδαίες διοργανώσεις δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να έρθουν σε επαφή με επιχειρηματίες απ' όλο τον κόσμο, να γνωρίσουν νέα προϊόντα και να ενημερωθούν για τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς τροφίμων-ποτών» και επισήμανε ότι «το Επιμελητήριο Ηρακλείου παραμένει αρωγός στην προσπάθεια των τοπικών επιχειρήσεων να εντείνουν την εξωστρέφειά τους και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε νέες αγορές και, παράλληλα, παροτρύνει τα μέλη του να συμμετέχουν σε αντίστοιχες δράσεις».

Η έκθεση ANUGA διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και προσελκύει το ενδιαφέρον χιλιάδων επαγγελματιών και απλών επισκεπτών απ' όλο τον κόσμο.

Η φετινή διοργάνωση διήρκεσε από 10 έως 14 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News