default-image

Επίσκεψη δημάρχου Καρπενησίου Ν. Σουλιώτη στον Σ. Αρναουτάκη

Κρήτη
Επίσκεψη δημάρχου Καρπενησίου Ν. Σουλιώτη στον Σ. Αρναουτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα πλαίσια εκστρατείας για την τουριστική προβολή του Καρπενησίου ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ξεκινώντας την καμπάνια από την Κρήτη, επισκέφτηκε σήμερα τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Ειδικότερα την Περιφέρεια Κρήτης και τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκαν σήμερα ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο αντιδήμαρχος Ταξιάρχης Κουτρουμάνος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας Χρήστος Τσάμπρας, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης καλωσορίζοντας τον δήμαρχο Καρπενησίου ευχήθηκε καλή επιτυχία στην καμπάνια ενημέρωσης-προβολής που αρχίζει στο νησί μας επισημαίνοντας χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστούμε για την επίσκεψη τον δήμαρχο Καρπενησίου, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, το Καρπενήσι είναι ένας πανέμορφος τόπος που προσελκύει μεγάλο ποσοστό Ελλήνων για διακοπές. Μέσα από την εκστρατεία, την προβολή που κάνουν, εύχομαι να έχουν επιτυχία και να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους Κρητικούς που επιλέγουν το Καρπενήσι, την Ευρυτανία ευρύτερα για διακοπές».

Ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης: «Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα τον δήμαρχο Καρπενησίου, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, που βρίσκονται στην Κρήτη για να προβάλλουν τον τόπο τους, ένα ιδιαίτερα όμορφο μέρος, που προσφέρεται για ξεκούραση και ηρεμία. Είναι και προσωπική η χαρά μου που βρίσκονται στο νησί μας, γιατί είμαι γαμπρός Ευρυτάνας, και εύχομαι να υπάρξουν κοινές δράσεις πολιτισμού, τουρισμού, ανάμεσα στις δυο περιοχές».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης επισήμανε: «Βρισκόμαστε στην πανέμορφη Κρήτη για να προσκαλέσουμε τους Κρητικούς στον όμορφο τόπο μας να δουν τις ομορφιές του, να γευτούν τα παραδοσιακά μας προϊόντα και να νιώσουν σαν το σπίτι τους με αυθεντικό τρόπο. Ευχαριστώ τον περιφερειάρχη, τον δήμαρχο Ηρακλείου, που ανταποκρίθηκαν στην υλοποίηση της εκστρατείας ενημέρωσης, προβολής του Καρπενησίου στην Κρήτη. Σε συνεργασία με τους φορείς του τόπου το Επιμελητήριο, προσφέρουμε οικονομικά πακέτα υψηλού επιπέδου για όλα τα βαλάντια».

Ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Ευρυτανίας Χρήστος Τσάμπρας: «Ξεκινώντας την καμπάνια μας από την Κρήτη, ήρθαμε να προβάλλουμε τις ομορφιές μιας ξεχασμένης γωνιάς της χώρας η οποία έχει όμως ένα «κάλος» που δεν συναντάμε πουθενά. Θέλουμε να προσελκύσουμε τον κόσμο, προβάλλοντας τα προϊόντα μας, και τις υπηρεσίες μας».

Η τουριστική προβολή του Καρπενησίου θα συνεχιστεί από τον δήμαρχο την Παρασκευή στο Ρέθυμνο, και το Σάββατο στα Χανιά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News