Ειδήσεις

Δωρεάν μαθήματα παγκόσμιας ιστορίας στο Ηράκλειο

Δωρεάν μαθήματα παγκόσμιας ιστορίας διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου και η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη. Τα οποία θα ξεκινήσουν στις 20 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 20 Δεκεμβρίου 2015, στην αίθουσα "Ανδρόγεω".

Πιο αναλυτικά, «κύκλο μαθημάτων παγκόσμιας ιστορίας με τίτλο «Δεκαέξι μικρά μαθήματα για ένα μεγάλο κόσμο» διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου και η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη. Πρόκειται για μία συνεργασία ανάμεσα στη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη και στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα μαθήματα προσφέρονται από την κ. Μαρία Ευθυμίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και απευθύνονται σε κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου γνώσεων.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι δωρεάν. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 20 Νοεμβρίου 2015  και θα ολοκληρωθούν στις 20 Δεκεμβρίου 2015. Θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, Σάββατο 17:30 με 21:00 και Κυριακή 09:00 με 13:00 στην αίθουσα "Ανδρόγεω". Ο κύκλος των μαθημάτων περιλαμβάνει συνολικά δεκαέξι τρίωρα και στο τέλος θα δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης από τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητη η υποβολή αίτησης στο e-mail: katalog@heraklion.gr ή τηλεφωνικά στο 2810 301543».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια