Ειδήσεις

"Παρόντες οι Αντιμνημονιακοί Πολίτες στους νέους αγώνες"

«Οι "Αντιμνημονιακοί Πολίτες" θα δώσουμε όπως πάντα το παρόν στους νέους κοινωνικούς αγώνες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς από το βήμα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος "Αντιμνημονιακοί Πολίτες", καθηγητής Νότης Μαριάς επισήμανε ότι «ο Ελληνικός λαός βιώνει για άλλη μια φορά την αντικοινωνική επίθεση των τοκογλύφων δανειστών και της τρόικας που επέβαλαν του τρίτο μνημόνιο. Ένα μνημόνιο που μειώνει τους μισθούς και τις συντάξεις, διαλύει το ασφαλιστικό σύστημα, κάνει φορολογικό ρεσάλτο στην ιδιωτική περιουσία της μεσαίας τάξης, αυξάνει τους φόρους σε βάρος των αγροτών και προετοιμάζει τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας».

Συνεχίζοντας ο Έλληνας ευρωβουλευτής σημείωσε πως «από τη δική μας πλευρά έχουμε καταδείξει τη συνεπή και αταλάντευτη αντιμνημονιακή μας δράση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας ενάντια στην τρόικα και στην Ελληνική μνημονιακή πεντάδα των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ που ψήφισαν το Μνημόνιο 3».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Μαριάς δήλωσε πως «οι "Αντιμνημονιακοί Πολίτες" τους οποίους εκπροσωπώ εδώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δηλώνουμε ότι θα δώσουμε όπως πάντα το παρόν στους νέους κοινωνικούς αγώνες. Καλούμε λοιπόν τους χιλιάδες συνεπείς αγωνιστές του αντιμνημονιακού πατριωτικού δημοκρατικού τόξου να συμπορευτούν μαζί μας και να πυκνώσουν τις τάξεις του Πολιτικού μας Κινήματος των "Αντιμνημονιακών Πολιτών". Ο αγώνας συνεχίζεται».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια